Koirakorpi - yhdistyksen mökki


Koirakorpea koskevaan kyselyyn tuli 60 vastausta

Kiitos kaikille vastanneille! Vastaajien kesken arvottiin 30 euron lahjakortti Rahulan Rehuun. Lahjakortin voitti Heli Piirainen.

Pääosa vastanneista (52 vastaajaa) oli käynyt Koirakorvessa, mutta vastaajista vain puolet käy edes muutaman kerran vuodessa treenaamassa Koirakorvessa. Yhdistys toivoo tähän muutosta, jotta Koirakorpi saataisiin kattavammin käyttöön. Olettehan huomanneet, että Koirakorpeen on tulossa Asko Hämäläisen ja Satu Sjöholmin vetämiä esineruututreenejä, jotka sopivat kaikille koirakoille vasta-alkavista pennuista kilpaileviin.

Vastaajista yli puolet oli kiinnostunut osallistumaan kokeenomaisiin tottelevaisuustreeneihin. Yli puolet vastaajista oli myös kiinnostuneita osallistumaan kokeenomaisen tottelevaisuustreenin järjestämiseen. Myös tottiskoulutusta jäsenistölle toivottiin. Pyrimme vastaamaan näihin toiveisiin mahdollisimman hyvin. Tekijöitä näiden toteuttaminen toki vaatii, joten koulutusten toteuttamisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua Salme Korkalalle (salme.korkala[a]gmail.com).

Huomaattehan, että Koirakorvessa noudatetaan koirien kiinnipitoaikaa eikä koiria saa pitää irti muutoin kuin treenatessa. Jokainen on treenien yhteydessä myös itse vastuussa koirastaan.

Yhdistyksellä on viihtyisä mökki Lievestuoreella. Sitä voi vuokrata niin erillisiin tilaisuuksiin (leiri, koulutuspäivät ym.), kuin yksityiskäyttöäkin varten. Varustelutaso: mökissä on puusauna, keittiösyvennys ja tupa, erillinen huone, kaasuliesi ja -jääkaappi (ei siis sähköä), kaivovesi sisälle asti, muutamia ruoanlaittoastioita (ota omat ruokailuvälineet), runsaasti patjoja ja kaksi sohvaa sekä ulkohuussi.

Upealta terassilta on näkymä koulutuskentälle ja pihamaalla on myös viihtyisä katos sekä nuotiopaikka. Vuokraaja on velvollinen siivoamaan mökin käytön jälkeen. Koirakorpeen asennettiin valot syksyllä 2012.

Koirakorpea vuokrataan vain yhdistyksen jäsenille

Koirakorven varaukset ulkopuolisille lopetettiin. Vain yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata paikkaa. Kun haluat varata Koirakorven käyttöösi, katso kalenterista, onko haluamasi aika vapaana. Käyttäjätunnuksella voit katsoa kalenteria, mutta et tehdä varausta tai peruutusta.

Muutokset kalenteriin ja Koirakorven varaukset (yhdyshenkilö puuttuu)

  • Kalenterin linkki: www.paivyri.fi
  • Käyttäjätunnis: Koirakorpi
  • Salasana: Varaukset

Yhdyshenkilö antaa maksuohjeet, kun varaus on kunnossa. Maksu on suoritettava viikkoa ennen varattua aikaa ja viimeinen peruutuspäivä viikoa ennen varausta. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään peruutusmaksu, joka on 50 % vuokrasta. Avaimen yhteyshenkilö: Raimo Hänninen puh. 040 7026 674 tai 014 861 790.

Hinnat yhdistyksen jäsenille:

  • vuorokausi 30 €
  • pe-su 50 €
  • viikko 150 €

Koirakorven osoite:

Saarilammintie 650, Lievestuore

Ajo-ohje: Aja Lievestuoreen keskustasta kohti Simunaa Saarilammentietä n. 10 km. Tämän jälkeen oikealle kääntyvässä risteyksessä on viitta K-S PKY:n maja, josta hiekkatie vie metsän läpi mökille.