BH-KURSSI ALKAA TOUKOKUUSSA

13.4.2021

Keski-Suomen Palveluskoirayhdistys järjestää käyttäytymiskokeeseen (BH) valmistavan kurssin Jyväskylässä alkaen torstaina 13.5.2021. Kurssin kouluttaja on Matti Hautala.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki palveluskoiralajeihin tai pelastuskoiratoimintaan suuntaavat koiraharrastajat. Yhdistys toivottaa erityisesti ensimmäistä kertaa kokeeseen valmistautuvat ja palveluskoiraharrastusta aloittelevat koirakot mukaan kurssille.

Käyttäytymiskokeen A-osan harjoitukset järjestetään kuusi kertaa 13.5 alkaen torstaisin klo 18:30-19:45 (Ensimmäinen kerta 13.5 aloitus jo klo:18:00) Köyhänpellon kentällä (https://goo.gl/maps/CQ9rYp5o6kyVAN21A ).

B-osan harjoitukset järjestetään kaksi kertaa, perjantaisin 21.5 klo 18:00 ja 11.6 klo 18:00, paikka tarkentuu myöhemmin.

Yhdistys järjestää kurssin päätteeksi käyttäytymiskokeen, joka sisältyy kurssin hintaan. Kokeen päivämäärä, tuomari ja paikka tarkennetaan myöhemmin. Koronarajoituksilla voi olla vaikutusta kokeen järjestämiseen.

Kurssin hinta: Keski-Suomen Palveluskoirayhdistys ry:n jäsenet: 75€

                             Ei- jäsenet: 100€

Kurssille otetaan enintään 8 koirakkoa.

Pohjavaatimukset kurssille:

Koiralla tulee olla Kennelliiton määräysten mukaiset rokotukset ja tunnistusmerkintä/mikrosiru. Kyseessä ei ole ns. pentu tai arkitottelevaisuus- kurssi, joten koirakolla tulee olla perustottelevaisuus ja hallinta kunnossa ennen kurssin alkua.

Ohjaajan tulee perehtyä ennalta käyttäytymiskokeen koeohjeeseen (http://www.virkku.net/files/pk-kokeet_2019/IGP_2019_Kansainv%E4linen_k%E4ytt%F6koirakokeiden_koeohje_JULKAISTU.pdf )

Ilmoittautumiset: sähköpostilla osoitteeseen kspky.ry@gmail.com 2.5.2021 mennessä. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä perustiedot: koiran ikä ja rotu, aikaisempi kokemus, onko joku tietty BH:n osa-alue jossa erityisesti tarvitsette apua tms.

Kurssin maksutiedot saat vastausviestillä.

Lisätietoja: Matti Hautala 040 1671 701

Keski-Suomen Palveluskoirayhdistys ry:n koulutuksissa käytetään ainoastaan positiiviseen vahvistamiseen perustuvia koulutusmenetelmiä. Kaikki epäeettiset menetelmät ja välineet ovat ehdottomasti kiellettyjä. Tähän sitoutuvat kaikki yhdistyksen kouluttajat ja jokainen koulutukseen osallistuva.