Koirakorpea koskevaan kyselyyn tuli 60 vastausta

5.5.2018

Kiitos kaikille vastanneille! Vastaajien kesken arvottiin 30 euron lahjakortti Rahulan Rehuun. Lahjakortin voitti Heli Piirainen.

Pääosa vastanneista (52 vastaajaa) oli käynyt Koirakorvessa, mutta vastaajista vain puolet käy edes muutaman kerran vuodessa treenaamassa Koirakorvessa. Yhdistys toivoo tähän muutosta, jotta Koirakorpi saataisiin kattavammin käyttöön. Olettehan huomanneet, että Koirakorpeen on tulossa Asko Hämäläisen ja Satu Sjöholmin vetämiä esineruututreenejä, jotka sopivat kaikille koirakoille vasta-alkavista pennuista kilpaileviin.

Vastaajista yli puolet oli kiinnostunut osallistumaan kokeenomaisiin tottelevaisuustreeneihin. Yli puolet vastaajista oli myös kiinnostuneita osallistumaan kokeenomaisen tottelevaisuustreenin järjestämiseen. Myös tottiskoulutusta jäsenistölle toivottiin. Pyrimme vastaamaan näihin toiveisiin mahdollisimman hyvin. Tekijöitä näiden toteuttaminen toki vaatii, joten koulutusten toteuttamisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua Salme Korkalalle (salme.korkala[a]gmail.com).

Huomaattehan, että Koirakorvessa noudatetaan koirien kiinnipitoaikaa eikä koiria saa pitää irti muutoin kuin treenatessa. Jokainen on treenien yhteydessä myös itse vastuussa koirastaan.