logoKeski-Suomen Palveluskoirayhdistys ry

Koirakorpi kesällä

Koirakorpi

Koirakorpi, kenttä

Koirakorven osoite:
Saarilammintie 650, Lievestuore.

Ajo-ohje: Aja Lievestuoreen keskustasta kohti Simunaa Saarilammentietä n. 10 km. Tämän jälkeen oikealle kääntyvässä risteyksessä on viitta K-S PKY:n maja, josta hiekkatie vie metsän läpi mökille.

Koirakorpi

Yhdistyksellä on viihtyisä mökki Lievestuoreella. Sitä voi vuokrata niin erillisiin tilaisuuksiin (leiri, koulutuspäivät ym.), kuin yksityiskäyttöäkin varten. Varustelutaso: mökissä on puusauna, keittiösyvennys ja tupa, erillinen huone, kaasuliesi ja -jääkaappi (ei siis sähköä), kaivovesi sisälle asti, muutamia ruoanlaittoastioita (ota omat ruokailuvälineet), runsaasti patjoja ja kaksi sohvaa sekä ulkohuussi.

Koirakorvessa on valot.

Upealta terassilta on näkymä koulutuskentälle ja pihamaalla on myös viihtyisä katos sekä nuotiopaikka. Vuokraaja on velvollinen siivoamaan mökin käytön jälkeen. Koirakorpeen asennettiin valot syksyllä 2012.

Koirakorpea vuokrataan vain yhdistyksen jäsenille

Koirakorven varaukset ulkopuolisille lopetettiin. Vain yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata paikkaa. Kun haluat varata Koirakorven käyttöösi, katso kalenterista, onko haluamasi aika vapaana. Käyttäjätunnuksella voit katsoa kalenteria, mutta et tehdä varausta tai peruutusta.

Muutokset kalenteriin ja Koirakorven varaukset: Tiina Lehtomäki lehtomaki.tiina[at]gmail.com tai puh. 0400 647 066. Viestilläkin tavoittaa, ja Tiina ottaa yhteyttä varauksen tekijään.

  • Kalenterin linkki: www.paivyri.fi
  • Käyttäjätunnis: Koirakorpi
  • Salasana: Varaukset

Tiina antaa maksuohjeet, kun varaus on kunnossa. Maksu on suoritettava viikkoa ennen varattua aikaa ja viimeinen peruutuspäivä viikoa ennen varausta. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään peruutusmaksu, joka on 50 % vuokrasta. Avaimen yhteyshenkilö: Raimo Hänninen puh. 040 7026 674 tai 014 861 790.

Hinnat yhdistyksen jäsenille:

  • vuorokausi 30 €
  • pe-su 50 €
  • viikko 150 €